Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВАз съм човек. Ляв, десен, аз

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВАз съм човек. Ляв, десен, аз
Коментари Харесай

Веселин Плачков: Дойде време да бъдем хора

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Аз съм човек. Ляв, десен, аз съм просто човек. Всичко ми е размито в България. Виждал съм хора в Съюз на демократичните сили, които са били в Българска социалистическа партия или дядовците им. Затова споделям, че съм просто човек. Дойде време да бъдем хора, не мога да чувам тези неща, а и не им имам вяра. Не имам вяра на лява и дясна политика, тя не е ясно разграничима. Виждам, че са вероятни всевъзможни обединения, всевъзможни взаимни отстъпки с морала и с устоите, и с предизболните акции, и с всичко. В момента, в който пристигна времето за обединения и левите и десните се размиват, с цел да се коалират.

Това разяснява в ефира на бТВ артистът Веселин Плачков от АБВ.

Аз виждам стопански и политически решения на здравната рецесия, само че минимум се слушат медиците. Дори щаба не го слушат. Слушат го, само че след това споделят, че има някакво си политическо решение. Така че рецесията сигурно е предизвикателство, само че сигурно има предистория. Имам възприятието, че паметта на хората е доста къса. Постоянно се срещам с хора и виждам, че не помнят. Аз им споделям да си показват, че коронавирус рецесия няма и да ми кажат добре ли са пенсиите, заплатите, децата къде са. Ама тези неща ги забравихме. В момента хората вместо да мислят за децата, които ги няма, тъй като са зад граница, те станаха специалисти по векторни ваксини. Най-големият проблем е, че сме изгубили доверието  - в управниците, в институциите, в здравната система, в правораздаването, във всичко се търси някаква тайна история, някакви общи нелепости слушам за всевъзможни фантасмагории от филмите и по този метод доста мъчно мби се овладяла рецесията. Кризата пристигна преди да настъпи пандемията. Всъщност ние имахме съществени проблеми в здравната система доста преди да пристигна пандемията, уточни той.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР